Forestillinger

(siden er under opdatering)

Under Uvidenhedens Mørke

 

Det grønlandske Inuit Teatret og det danske Teater Solaris er gået sammen om en co-produktion, der i et stort musikalsk epos, baseret på Villads Villadsens digt ”Qasapis sidste dage”, er i dette musikdramatiske epos på jagt efter den grønlandske sjæl.

En moderne musikteaterproduktion, som har et musikalsk udtryk, der blander inuittrommer og sang, med futuristiske lyde.

Dette er en hyldest af Inuit.

 

 

Marts 2016

Brønden

 

Hvad er virkelighed og hvad er psykotisk? Hvad er evnen til at stå imod overfladernes sjælefængsel? "Brønden" følger en kvindes rejse ned i det dybeste mørke, for at finde retning, eller måske for at blive vildledt. Stykket er, med et stærkt visuelt scenisk udtryk, en surrealistisk tragisk komedie, som bevæger sig på flere planer i en skæv, syret og brutal verden.

 

 

 

Oktober 2015

13 Oder til Maria

 

En nykomponeret og nyskrevet oratorisk opera, der kaster lys over Maria-skikkelsen i et historisk og nutidigt perspektiv. Værket inddrager de gamle modergudinders karaktertræk, som har overlevet i Maria-skikkelsen frem til i dag. Gennem sin udvikling i et parallelt spor, befinder nutidens kirkemusik sig et sted, der trænger til aktualisering såvel emnemæssigt, som kompositorisk. Med "13 oder til Maria" tilføjer vi både genrens tankemæssige og kunstneriske rammer.

 

 

November 2014

Teater Solaris | Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø | Google Maps